Concert de les veus solistes de la Coral Universitat de les Illes Balears a Valldemossa

Dia: dissabte, 22 de juny de 2013
Hora: 21 h
Lloc: Fundació Coll Bardolet.
C/ Blanquerna, 4, Valldemossa

Preu: 10 euros l’entrada 

Des de fa 36 anys, la Coral Universitat de les Illes Balears va iniciar el seu camí  musical i al llarg d’aquest temps ha consolidat una estructura coral que aglutina uns 500 cantaires i 10 corals filials. D’entre les característiques que han guiat l’itinerari artístic de la Coral, la formació dels seus cantaires ha estat una de les seves prioritats. Per això els cantaires han tingut la possibilitat d’assistir a classes de cant i fer una recerca més individualitzada del seu instrument.

El Taller de Cant va néixer durant el curs 2011-12 amb la finalitat de complementar i millorar la  formació individual dels cantaires. Des de llavors, s’ha comptat amb el professor Josep Miquel Ribot i els pianistes acompanyants David Mason, Yuko Mizutani i David Mohedano.

El concert de dissabte és una mostra del treball individual de cada cantaire, que suma la seva veu al conjunt “anònim” de la Coral Universitat de les Illes Balears. Es podran escoltar interpretacions solistes d’obres d’E. Morera, E. Toldrà, M. de Falla, F. J. Haydn i J. Brahms, per acabar amb la representació mig escenificada d’un fragment del final de l’òpera Così fan tutte de W. A. Mozart, en la qual intervindran tots els participants. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/06/2013

Data de publicació: 21/06/2013