Concert de Nadal de la Coral Universitat de les Illes Balears i corals filials, amb la participació de 400 cantaires

Dia: dissabte, 10 de desembre de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: Auditòrium de Palma,
passeig Marítim, 18, Palma

Tindrà lloc el tradicional concert de Nadal de la Coral Universitat de les Illes Balears i les corals filials en el qual participaran més de 400 cantaires.

Fa més de vint anys que la Universitat de les Illes Balears celebra el Nadal amb un entranyable concert en què s'ajunten totes les veus de les diverses agrupacions de la nostra família coral, que cada vegada és més nombrosa.

Els cors actuaran en diferents blocs. Les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma s’encarregaran d’encetar l’espectacle amb la interpretació de cinc nadales. Seguidament, prop de 280 veus de les corals adultes i juvenil faran una passejada pel Nadal de tots els temps. I com a cloenda ja molt tradicional, després de la sempre afectuosa felicitació de la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas, totes les corals juntes felicitaran el Nadal amb l’entonació d’Adeste fideles amb arranjaments de Joan M. Thomàs, amb la participació del públic.

Enguany, les veus del grup Cap Pela acompanyaran la Coral Universitat de les Illes Balears i seran les encarregades de fer el pregó.

Les corals que participen al Concert de Nadal

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/12/2011

Data de publicació: 09/12/2011