Comencen les VI Jornades i el Curs d'Altes Capacitats Intel·lectuals a Eivissa

Inauguració
Dia: divendres, 2 de febrer de 2018
Hora: 16 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància. Carrer del Calvari, Eivissa 

Tindrà lloc la inauguració de les VI Jornades d’Altes Capacitats i del Curs d’Altes Capacitats a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Ambdues activitats han estat creades per difondre els mecanismes d’identificació d’adolescents amb altes capacitats intel·lectuals i les metodologies que es poden aplicar per fomentar el desenvolupament del talent d’aquests joves.

A l’acte d’inauguració hi assistiran la vicerectora d’Estudiants i directora del Programa d’atenció a les Altes Capacitats Intel·lectuals (PACiS), doctora Rosa Isabel Rodríguez; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí.

Les jornades es duran a terme els divendres 2 i 9 de febrer a l’horabaixa i estan pensades perquè hi pugui assistir públic no especialitzat.

Paral·lelament, es durà a terme el Curs d’Altes Capacitats dirigit a professionals i estudiants universitaris del sector de l’educació. El curs, a part d’incloure totes les conferències de les jornades, preveu sessions de quatre hores durant els dissabtes 3 i 10 de febrer. Tant per a les VI Jornades d’Altes Capacitats com per al Curs d’Altes Capacitats, cal inscripció prèvia. 

Data de l'esdeveniment: 02/02/2018

Data de publicació: 31/01/2018