Comencen els cursos de la Universitat Oberta per a Majors als pobles de Mallorca 2009

Dia: dilluns, 6 d'abril de 2009
Hora: 12 h
Lloc: sala d'actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la inauguració de les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, als pobles de Mallorca 2009, programa que organitzen el Vicerectorat de Projecció Cultural de la Universitat de les Illes Balears i la Universitat Oberta per a Majors, UOM.

En aquestes activitats hi participen professors dels diferents departaments de la Universitat, que impartiran conferències i seminaris en 18 municipis de Mallorca.

La inauguració comptarà amb la presència de batlles i regidors dels pobles que hi participen, com també la doctora Carme Orte, directora de la UOM, el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB.

La UOM és un projecte impulsat per la UIB amb l'objectiu d'integrar la gent gran en el context sociocultural de la Universitat; fer possibles les relacions intergeneracionals; divulgar els diferents àmbits de coneixement i de cultura i apropar la Universitat a la societat de les Illes Balears, entre d'altres.

Els cursos de la UOM compten amb la col·laboració dels ajuntaments on s'imparteixen, a més del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, la Banca March, i el Corte Inglés.

Documents relacionats

Data de publicació: 06/04/2009