Comença Explorer Joves amb Idees, amb vint places per a una nova generació d'emprenedors

Explorer oferirà gratuïtament formació, suport i mentoria a joves entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar projectes innovadors

Els emprenedors universitaris que tinguin entre 18 i 31 anys poden inscriure’s a Explorer Joves amb Idees, un programa de foment de l’emprenedoria que impulsa el talent jove i la generació de projectes innovadors en un entorn digital, obert i col·laboratiu.

A les Illes Balears, Explorer compta amb el suport de la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través del Vicerectorat d’Innovació i Relacions Institucionals i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), i de l’agència de desenvolupament local PalmaActiva.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Banc de Santander a través de Santander Universidades, i coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), representa l'evolució de Santander YUZZ, un programa que en les seves vuit edicions ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves i ha generat centenars d'empreses a tot el país.

Els seleccionats podran beneficiar-se de l'accés al nostre Explorer Space, un centre de cotreball de gran rendiment on desenvoluparan les seves idees de manera col·laborativa, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament i formació d'una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negoci.

Tots els participants comptaran amb el seguiment personalitzat d’un empresari sènior, procedent del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (SECOT), que farà les funcions de tutor i els guiarà en el desenvolupament del seu projecte empresarial.

En acabar els cinc mesos de formació i ideació, l’autor del projecte més ben valorat del nostre Explorer Space viatjarà, juntament amb altres cinquanta emprenedors de tot el país, a Silicon Valley (Califòrnia, EUA), el referent mundial en innovació i emprenedoria, on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el seu desenvolupament.

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, Explorer també compta amb el premi Woman Explorer Award, que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora, i el premi d'innovació Disruptive Technology Explorer, impulsat per INDRA, que oferirà 3.000 euros i assessorament d'experts d'Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Els interessats a participar en aquesta convocatòria poden inscriure’s a la web <www.explorerbyx.org>. La data límit d’inscripció és el dia 15 de desembre de 2017.

Data de publicació: 22/11/2017