Col·laboració entre la UIB i la Universitat de Roehampton

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, ha rebut avui en audiència el professor Paul O'Prey, rector de la Universitat de Roehampton (Londres), aprofitant la participació d’aquest al 14è Congrés Internacional Robert Graves, que se celebra fins al 14 de juliol a Mallorca.

O’Prey, autor de diverses publicacions sobre escriptors dels segles XIX i XX, en particular Graham Greene i Robert Graves i el seu cercle, així com en traduccions de la literatura espanyola, va impartir una conferència sobre poesia en la Primera Guerra Mundial.

Durant l’audiència a la UIB, Huguet i O’Prey han plantejat la possibilitat d’aprofundir la relació entre la UIB i la Universitat de Roehampton, a través de la signatura d’un conveni marc.

La Universitat de Roehampton va celebrar el curs 2016-17 el 175è aniversari de la fundació d'una de les seves quatre escoles universitàries històriques, Whitelands, que va ser establerta el 1841 per la Societat Nacional. Whitelands College és la institució anglesa que ha proporcionat educació superior a les dones durant més temps que qualsevol altra institució del país. 

Data de l'esdeveniment: 12/07/2018

Data de publicació: 13/07/2018