Col·laboració amb l'Associació Professional de Tècnics Tributaris

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet, ha rebut avui el nou equip directiu de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i les Illes Balears (APTTCB). Han assistit a la reunió Joan Torres, delegat a Eivissa de l’associació i president de la Federació Espanyola d’Associacions de Professionals de Tècnics Tributaris i Assessors Fiscals, així com el delegat de l’entitat a Menorca, Joan Cerdà, i el de Mallorca, Víctor Adler, i la vicerectora d’Economia i Infraestructures, Maria Llompart.

L’objectiu de la trobada ha estat activar el conveni existent des de 2011 entre la Universitat de les Illes Balears i l’associació professional, i nomenar una comissió de seguiment per a la convocatòria d’aquest mes de setembre.

La cooperació entre ambdues institucions inclou, entre d’altres, l'organització i/o realització de seminaris, jornades, col·loquis o simposis sobre algun aspecte del sistema fiscal que acordin les dues institucions i la possibilitat d’oferir formació pràctica als estudiants. 

Data de publicació: 06/09/2019