Cloenda i lliurament de títols de la V edició de Promotors Tecnològics i inauguració de la VI edició del programa

El programa Promotors Tecnològics ha obtingut el reconeixement de títol propi de postgrau de la UIB com a Expert Universitari en Promoció de la Transferència del Coneixement i la Tecnologia

El programa forma professionals qualificats per impulsar la innovació tecnològica i la competitivitat de les empreses i les institucions de les Illes Balears

Dia: divendres, 18 de novembre de 2011
Hora: 12 h
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Divendres, dia 18 de novembre, a les 12 hores, tindrà lloc l’acte de cloenda de la V edició del programa Promotors Tecnològics de les Illes Balears a càrrec del senyor Miquel Josep Deyà, director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, el doctor Víctor Cerdà, vicerector de Política Científica i Innovació, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Promotors Tecnològics és una iniciativa de la Universitat de les Illes Balears mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), finançada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

El programa Promotors Tecnològics de les Illes Balears va dirigit a estudiants de darrer curs i titulats universitaris amb l’objectiu de formar professionals qualificats en la innovació tecnològica que puguin contribuir a millorar la competitivitat i productivitat de les empreses i les institucions de les Illes. S’estructura en dues fases: un període de formació teòrica d’un mes, en el qual els alumnes adquireixen coneixements sobre gestió de la innovació; i posteriorment un període de pràctiques, en el qual els alumnes becaris seleccionats s’incorporen a diferents empreses de les Illes Balears on tenen l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits: realitzar un diagnòstic tecnològic, preparar un projecte innovador, veure quines vies de finançament hi ha per a la R+D+I, definir la millor estratègia empresarial de l’empresa i finalment dur a la pràctica el projecte proposat.

Enguany, el programa ha obtingut el reconeixement de títol propi de postgrau de la UIB, per la qual cosa els alumnes participants a la V edició del programa obtenen el títol d’Expert Universitari en Promoció de la Transferència del Coneixement i la Tecnologia. Promotors Tecnològics de les Illes Balears.

L’acte reunirà els alumnes i les empreses que han participat a la cinquena i sisena edició del programa. En ambdues edicions, hi ha hagut 35 alumnes formats i 15 beques per a la incorporació a les empreses participants. En la V edició hi participaren les entitats següents: Fundació per a la Formació i la Recerca, Albatros Marine Technologies, Binary Menorca, Clúster Biotecnològic i Biomèdic de les Illes Balears (BIOIBAL), Bionorica Extracts, Centre Balear de Biologia Aplicada (CBBA), Energías Renovables de Ibiza, Factory of Silence, Fundació Centre Pitiús d’Estudis Avançats, Fundació IBIT, Fundació per a la Formació i la Recerca, Imagine Tourism Consulting, Internet Business Solutions Econcept, Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals - LADAT, Lipopharma Therapeutics, Majorica, Memsisurt i Silis Ar Bif. A la VI edició, hi participaran: Alta Tecnologia Aplicada, Fundació per a la Formació i la Recerca, Esplet SAT, Estel Ingeniería y Obras, Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, Habitíssimo, Ideas Lab Factory, Business Solutions Econcept, Laboratoris Sanifit, Numat Biomedical, Outdoor Business Experiences, Serveis Integrals de Sanitat, SM2 Balears, Stem Center i Transtechnics.

Data de publicació: 18/11/2011