Cloenda dels programes de La UOM a Menorca i La UOM als Pobles de Menorca de l'any acadèmic 2017-18

Roda informativa
Dia: dimecres, 30 de maig de 2018
Hora: 16.30 hores
Lloc: Centre Cultural Sant Diego, Alaior, Menorca 

Cloenda i lliurament de diplomes
Dia: dimecres, 30 de maig de 2018
Hora: 17 hores
Lloc: Centre Cultural Sant Diego, Alaior, Menorca 

Tindrà lloc l’acte de cloenda de La Universitat Oberta per a Majors a Menorca i La UOM als Pobles de Menorca de l’any acadèmic 2017-18, en el marc del qual es lliuraran els certificats als alumnes participants en el diferents programes de la UOM a Menorca.

L’acte serà a càrrec de la senyora Susana Mora, presidenta del Consell Insular de Menorca; la senyora Maria Cabrisas, consellera de Benestar Social del Consell Insular de Menorca; la senyora Misericòrdia Sugrañes, batllessa d'Alaior; la senyora Fanny Caules, subdirectora comercial de l'oficina de CaixaBank d'Alaior; el doctor Antoni Gamundí, director de la UOM; la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB.

També hi assistiran batlles, batllesses, regidors i regidores de diferents municipis de Menorca.

UOM

El curs 2017-18, 332 alumnes han participat en els programes La UOM a Menorca i La UOM als Pobles de Menorca. La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida. 

La UOM a Menorca s'emmarca en un programa acadèmic de 60 hores més activitats complementàries. Es desenvolupa en tres municipis de Menorca:

  • Alaior
  • Ciutadella
  • Maó

La UOM als Pobles de Menorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que es duu a terme en cinc municipis de Menorca:

  • Es Castell
  • Sant Lluís
  • Es Mercadal
  • Ferreries
  • Es Migjorn Gran.  

Data de l'esdeveniment: 30/05/2018

Data de publicació: 28/05/2018