Cloenda dels programes de La UOM a Eivissa i La UOM als Pobles d'Eivissa de l'any acadèmic 2016-17

Dia: dimecres, 28 de juny de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera, antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa  

Tindrà lloc l’acte de cloenda dels programes de La UOM a Eivissa i La UOM als Pobles d’Eivissa i lliurament de certificats als alumnes que hi han participat.

L’acte serà presidit pel senyor Vicent Torres, president del Consell Insular d'Eivissa; la senyora Mariví Amengual, regidora d'Educació, Formació i Ocupació de l'Ajuntament d'Eivissa; i la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries.

També hi assistiran el senyor David Ribas, conseller de Cultura del Consell Insular d'Eivissa; la senyora María José Guisado, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia; i la senyora Maria Tània Marí, regidora de Joventut, Govern Interior i Protecció Civil de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja.

La UOM a Eivissa s'emmarca en un programa acadèmic de 60 hores més activitats complementàries. Es desenvolupa a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera.

La UOM als Pobles d’Eivissa és un programa de 15 hores de durada que es realitza en diferents municipis d'Eivissa. En concret, a Santa Eulària des Riu, Sant Josep de sa Talaia i Sant Antoni de Portmany. A més, s’ha dut a terme un cicle de conferències als següents llocs: Sant Joan de Labritja, Sant Jordi, Sant Rafel i Jesús. 

Data de l'esdeveniment: 28/06/2017

Data de publicació: 23/06/2017