Cloenda de la Universitat Oberta per a Majors als Pobles d'Eivissa, Sant Antoni de Portmany i Sant Josep de sa Talaia

Sant Antoni de Portmany
Dia: dilluns, 21 d'abril de 2008
Hora: a les 20 hores
Lloc: Molí d'en Simó. Sant Antoni de Portmany

Sant Josep de sa Talaia
Dia: dimarts, 22 d'abril de 2008
Hora: a les 19.30 hores
Lloc: sala d'actes de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Tindran lloc els actes de cloenda dels cursos de la Universitat Oberta per a Majors als Pobles d'Eivissa, que organitza la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Banca March, l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, el Consell Insular d'Eivissa i El Corte Inglés.

A l'acte es lliuraran els certificats d'assistència als vint estudiants de Sant Antoni de Portmany, i als trenta-quatre de Sant Josep de Sa Talaia, que han participat en els cursos.

Sant Antoni de Portmany
Hi assistiran el senyor Xico Tarrés, president del Consell Insular d'Eivissa, el senyor Mariano Torres, conseller titular del Departament de Política Educativa i Cultural del Consell Insular d'Eivissa, el senyor Josep Sala, batlle de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, la senyora Marian Tur, regidora d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, i la doctora Carme Orte, directora de la UOM.

Sant Josep de sa Talaia
Hi assistiran el senyor Mariano Torres, conseller titular del Departament de Política Educativa i Cultural del Consell Insular d'Eivissa, el senyor Josep Marí, batlle de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, la senyora Maria Ribas, regidora de Política Educativa i Cultura de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, i la senyora Patrícia Trapero, directora del Gabinet de la Rectora de la UIB.

La UOM als Pobles d'Eivissa és un cicle de conferències que s'ha posat en marxa aquest curs i s'adreça a persones de més de cinquanta-cinc anys. Les conferències que s'han impartit enguany són:

1.- El procés d'aprenentatge

2.- Taller d'escriptura: la poesia

3.- Experiència a l'escola: investigació

4.- La salut de fer-nos grans

5.- El món de les abelles

6.- L'arquitectura eivissenca

Documents relacionats

Data de publicació: 22/04/2008