Cloenda de La UOM a Eivissa

Lliurament de certificats als participants en els programes formatius de la Universitat Oberta per a Majors 

Dia: dijous, 18 de juny de 2015
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera, antic edifici de la Comandància, carrer del Calvari, 1, Eivissa 

Tindrà lloc l’acte de cloenda dels programes La UOM a Eivissa i La UOM als Pobles d’Eivissa, en el marc del qual es lliuraran els certificats als alumnes que han participat en aquests programes formatius de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB el curs acadèmic 2014-15.  

Hi intervindran la directora d’àrea de CaixaBank a Eivissa i Formentera, senyora M. Belén Vilallonga; la consellera de Cultura del Consell d’Eivissa, senyora Josefa Costa; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana Maria Seguí; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

També hi assistiran el batlle de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, senyor Josep Marí; la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, senyora M. José Guisado; la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, senyora Mariví Amengual; la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa, senyora Elena López; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja, senyor Santiago Marí; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, senyora Ana Costa; el regidor d’Educació, Cultura i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, senyor Francisco Tienda; i la delegada territorial de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, senyora Belén Torres.

UOM

El curs 2014-15, un total de 148 alumnes han participat en els programes formatius de la Universitat Oberta per a Majors a Eivissa: 64 a La UOM a Eivissa i 84 a La UOM als Pobles d’Eivissa. La UOM és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida. 

Data de l'esdeveniment: 18/06/2015

Data de publicació: 17/06/2015