Clausura i lliurament dels premis de la XXVIII edició del Club d'Inversió BMN-Sa Nostra i la UIB

Hi han participat 43 equips i 102 alumnes. Els millors equips es repartiran 4.500 euros en premis

Dia: divendres, 23 de juny de 2017
Hora: 11 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma

Tindrà lloc la cloenda i el lliurament dels premis de la XXVIII edició del Club d’Inversió que organitzen la Universitat de les Illes Balears i BMN-Sa Nostra. Hi assistiran els equips més ben classificats i finalistes, la vicerectora d'Economia i Infraestructures, doctora Maria Llompart; el director del Club d'Inversió, doctor Javier Capó; el director de Relacions Institucionals de BMN-Sa Nostra, senyor Jordi Mulet; i el senyor Gabriel Suñer, de Banca Privada de BMN-Sa Nostra.

En aquesta edició, hi han participat 103 estudiants i 43 equips. Els equips més ben classificats es repartiran 4.500 euros en efectiu.

Guanyadors

  • El grup guanyador de la classificació general, que ha obtingut una major rendibilitat acumulada, és el grup 1, integrat per Josep Casasayas Ramis i Miquel Casasayas Ramis. Han obtingut una rendibilitat del 30,8 per cent i rebran 1.500 euros.
  • El grup que ha mostrat una major regularitat al llarg de l’activitat, mesurada pels resultats obtinguts cada mes, és el grup 28, integrat per Ramon Garí Robles, Joan Sansó Barceló i Xosé Simón Sarrasquete Bueno. Han obtinut una rendibilitat total del 17,1 per cent i rebran 1.500 euros.
  • El segon grup que ha fet una millor gestió de cartera, combinant rendibilitat i diversificació del risc, és el grup 3, integrat per Joan Albert Escandell Leal i Pablo Tomás Díez. Han obtingut una rendibilitat del 28 per cent i rebran 1.500 euros. En aquest cas, el primer classificat ha estat el grup 1, però atès que un grup no pot acumular més d’un premi, el segon classificat és qui rep el premi.

Data de l'esdeveniment: 23/06/2017

Data de publicació: 22/06/2017