Civitas Dynamo: una universitat d'estiu a la UIB per fer més sostenible la mobilitat urbana

Dia: dimecres, 26 de juny de 2013
Hora: 9 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, Palma

Inauguració de la Universitat d’Estiu Civitas Dynamo, organitzada pel Grup de Recerca GITMOT, Grup d’Investigació de Turisme, Mobilitat i Territori del Departament de Ciències de la Terra de la UIB.

Hi assistiran el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears; el senyor Gabriel Vallejo, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palma; el senyor Eckhard Larosch, coordinador del projecte Civitas Dynamo; i la doctora Joana Maria Seguí, del comitè organitzador i investigadora principal del GITMOT. 

«Civitas Dynamo, cleaner and better transport in cities» és un projecte de recerca europeu en el qual participen les ciutats d’Aquisgrà, Gdynia, Koprivnica i Palma. La UIB, en el marc d’aquest projecte, organitzarà tres universitats d’estiu, la primera de les quals tindrà lloc a Palma del 26 al 28 de juny, i tractarà del Pla de mobilitat urbana sostenible. Hi participaran uns 70 estudiants i professionals arribats de diferents indrets del món i parlaran de mesures que puguin fer més sostenible la mobilitat a les ciutats.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/06/2013

Data de publicació: 24/06/2013