Cinema d'Autor: «Classe valenta», de Víctor Alonso Berbel

 

Projecció i col·loqui amb el director de la pel·lícula documental 

Atenció a mitjans de comunicació
Dia: dijous, 31 de maig de 2018
Hora: 16.30 h
Lloc: pati de l’edifici Sa Riera, Palma 

Projecció i col·loqui
Dia: dijous, 31 de maig de 2018
Hora: 20.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma   

El cicle Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB a través del Servei d’Activitats Culturals, presenta la pel·lícula documental Classe valenta, de Víctor Alonso Berbel. Després de la projecció hi haurà un debat entre el director i el públic assistent.

Classe valenta és un documental que investiga la importància del llenguatge en la nostra forma d’entendre el món. És a dir, analitza com varia la nostra percepció de la realitat en funció de les paraules que utilitzam per definir-la. La pel·lícula parteix de les entrevistes fetes a més de vint experts en la matèria com Owen Jones, Íñigo Errejón, Christian Salmon, Estrella Montolío o Iñaki Gabilondo.

Classe valenta ha estat guardonada com a millor pel·lícula indie al festival Abycine (2016) i ha estat nominada al premi Gaudí a la millor pel·lícula documental (2017). La pel·lícula ha estat proposada pels estudiants de la UIB, fet pel qual un dels alumnes col·laboradors del Servei d’Activitats Culturals, Yusef Chaib Hassan, serà l’encarregat de presentar el director. 

Data de l'esdeveniment: 31/05/2018

Data de publicació: 30/05/2018