Cinema d'Autor: «A cambio de nada», de Daniel Guzmán

Dia: dijous, 16 de febrer de 2017
Hora: 20.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma  

En el cicle de Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, presentam la pel·lícula A cambio de nada, del guionista i director Daniel Guzmán.

Darío, un al·lot de setze anys, gaudeix de la vida al costat de Luismi, el seu veïnat i amic de l'ànima. Mantenen una amistat incondicional, es coneixen des que tenen ús de raó i junts han descobert tot el que saben de la vida. Darío pateix la separació dels seus pares i s'escapa de casa per fugir del seu infern familiar. Comença a treballar al taller de Caralimpia, un vell delinqüent amb embolcall de triomfador, que li ensenya l'ofici i els beneficis de la vida... Darío coneix Antonia, una dona gran que recull mobles abandonats amb el seu motocarro, i amb ella descobreix una altra forma de veure la vida. Luismi, Caralimpia i Antonia es converteixen en la seva nova família en un estiu que els canviarà la vida...

La pel·lícula va ser guardonada el 2015 amb els premis Goya al millor director novell i a l'actor revelació i amb el premi Biznaga d'Or (millor pel·lícula) del Festival de Málaga. També va rebre quatre nominacions als premis Feroz.

Data de l'esdeveniment: 16/02/2017

Data de publicació: 13/02/2017