Cinc alumnes de la UIB guanyen el campionat BugaMap de la Fundació MAPFRE

Maria Antònia Serra Seguí, Francesca Barceló Pol, Llucia Ferrer Nicolau, Paula Picornell Barrado i Martina Siurana Cortès són les guanyadores d'aquesta competició empresarial 

Maria Antònia Serra Seguí, Francesca Barceló Pol, Llucia Ferrer Nicolau, Paula Picornell Barrado i Martina Siurana Cortès són les guanyadores del campionat BugaMap, organitzat per la Fundació MAPFRE.

Les alumnes han estat rebudes a Son Lledó pel Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet; el director-gerent de la Fundació Universitat empresa, senyor Lluís Vegas i els responsable de la Fundació MAPFRE, senyor Antonio Vázquez.

BugaMap és un joc internacional de simulació empresarial que ensenya a estudiants universitaris i alumnes de postgrau com funciona la gestió del negoci d’assegurances mitjançant l'adopció de decisions i la simulació de l’impacte que tenen en la quota de mercat, els resultats i la solvència de la companyia.

L'equip guanyador estava integrat per cinc alumnes del grau d’Administració i Direcció d'Empreses que cursen l’assignatura de Direcció de Producció i Operacions a la Universitat de les Illes Balears. La final del campionat es va disputar el 19 de febrer al campus Bellissens, de la Universitat Rovira i Virgili (Reus). 

 

Data de publicació: 03/03/2020