Ciència per a Tothom arriba a Menorca

Uns 440 alumnes de primària i secundària participaran els dies 7, 8 i 9 de març en les activitats de promoció dels estudis científics i tecnològics. 

Dies: 7, 8 i 9 de març de 2023
Hora: de 8.45 a 13.45 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca, carrer de Santa Rita, 11, Alaior 

Al voltant de 440 alumnes de sisè de primària, quart d’ESO i primer de batxillerat de 10 centres educatius de Menorca participaran en el programa d’activitats Ciència per a Tothom, que es farà a la Seu universitària de Menorca els dies 7, 8 i 9 de març.

Aquest programa té com a objectiu principal promoure els estudis de caire científic i tecnològic entre els alumnes d’educació primària i secundària. Les activitats consisteixen en pràctiques relacionades amb continguts científics i tècnics, i són tutoritzades per estudiants universitaris de l’Escola Politècnica Superior i la Facultat de Ciències de la UIB.

Activitats obertes al públic: 8 de març

L'horabaixa del 8 de març, de 17 a 19 hores, la Seu universitària de Menorca també acollirà diverses activitats adreçades al públic en general:

  • «Ens divertim amb la ciència»
  • «Endinsa’t en el món de la robòtica»

L’Oficina per al Programa d’Orientació i Transició a la Universitat organitza Ciència per a Tothom en el marc de les activitats SeràsUIB, amb el patrocini de la Direcció General de Política Universitària i Recerca del Govern de les Illes Balears, CaixaBank, Fundació la Caixa i Fundació Sa Nostra. 

Data de l'esdeveniment: 07/03/2023

Data de publicació: 06/03/2023