Cerimònia de graduació de l'any acadèmic 2007-2008 de la UIB a la Seu de Menorca

La UIB farà a la Seu de Menorca una reunió del Consell de Direcció, amb l'objectiu de reforçar la presència de la Universitat

Dia: dilluns, dia 28 de juliol de 2008
Hora: 18.30 hores

Lloc: Seu de la UIB de Menorca, Can Salort
Carrer de Santa Rita, 11

Tindrà lloc la cerimònia de graduació de l'any acadèmic 2007-2008 de la Universitat de les Illes Balears, per als alumnes que han acabat els estudis a la Seu de la UIB a Menorca. A la cerimònia hi participaran 24 alumnes.

Rebran premi extraordinari de finalització d'estudis oficials les alumnes Catalina Coll, de la diplomatuta de Ciències Empresarials, i Eva Morlà, de la llicenciatura de Mestre, especialitat d'Educació Musical.

El lliurament de títols el presidiran la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears; la senyora Joana Barceló, presidenta del Consell de Menorca; la senyora Francesca Garcias, directora general d'Universitat del Govern de les Illes Balears; i el senyor Pau Morlà, batlle de l'Ajuntament d'Alaior.

La senyora Catalina Giménez, estudiant que ha obtingut aquest curs el títol de Mestre, Educació Especial, farà el parlament en representació de tots els alumnes graduats enguany.

Protocol de l'acte

Data de publicació: 28/07/2008