Càpsules formatives d'èxit professional

Formació gratuïta orientada a la cerca de feina i al foment de l'emprenedoria

El servei d'Orientació Professional del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) i el Club d'Emprenedors de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport del SOIB, l'IDI i la Càtedra ICAPE, impulsen unes càpsules formatives d'èxit professional orientades a la cerca de feina per compte d'altri i el foment de l'emprenedoria.

Aquesta iniciativa formativa es basa en el fet que les competències es poden entrenar amb la finalitat de reforçar les potencialitats i adquirir elements diferencials nous que distingeixin els candidats com a bons fitxatges. Es tracta, doncs, d'enfortir i donar visibilitat al caràcter proactiu i a l'esperit emprenedor; reforçar o definir una marca personal; adquirir coneixements relacionats amb la comunicació i l'esperit del fracàs, així com millorar la gestió d'eines enfocades a l'impuls del pensament creatiu i a l'articulació d'idees que millorin el perfil professional i explotin el potencial en l'àmbit professional.

Les càpsules s’impartiran de manera presencial a l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda del campus universitari, i hi participarà personal tècnic del DOIP i de professionals de renom, David Torres, consultor empresarial de Lego Serious Play; Javier González, fundador de Visual Factori, conferenciant i professor d'ESER Business School; l'experta en brànding personal, María Gómez; Albert Flexas, assessor de narrativa a Mallorca Creativa i professor de Psicologia de la UIB; José Antonio Caldés, consultor i assessor d'empreses, i Raül Genovès, doctor en Filosofia i director del Màster en Competències Emocionals.

Aquesta formació, gratuïta i oberta a tothom, exigeix inscripció prèvia i les places hi són limitades. Podeu consultar-ne més informació a la pàgina web de les càpsules d'èxit professional.

Data de publicació: 14/02/2019