CanalUIB, l'IMEDEA (CSIC-UIB) i el CRE (UIB-Sa Nostra) han estat guardonats amb els premis Onda Cero Mallorca

CanalUIB, l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB) i el Centre de Recerca Econòmica (UIB-Sa Nostra) han estat guardonats en la primera edició dels premis Onda Cero Mallorca. El jurat d'aquests guardons ha reconegut la tasca de CanalUIB en l'àmbit de la comunicació, de l'IMEDEA (CSIC-UIB) en l'àmbit de la ciència i la investigació, i del CRE (UIB-Sa Nostra) en l'àmbit de l'economia.

CanalUIB
CanalUIB és el portal web de continguts audiovisuals de la UIB, a través del qual es transmeten esdeveniments de la Universitat en directe a través d'Internet i des del qual es pot accedir a l'arxiu històric del Servei de Recursos Audiovisuals i de la Unitat d'Animació i Tecnologies Audiovisuals (LADAT).

IMEDEA
L'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA) és un centre mixt de recerca entre el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears, creat l'any 1985 i l'objectiu del qual és la recerca cientificotècnica d'alta qualitat en l'àrea de recursos naturals, fent especial èmfasi en la investigació interdisciplinària en l'àrea mediterrània.

CRE
El Centre de Recerca Econòmica (CRE) es va crear l'any 2001 fruit d'un conveni de col·laboració entre “Sa Nostra”, Caixa de Balears, i la UIB, amb l'objectiu d’impulsar la recerca i la formació d'especialistes en economia. L’any 2007, el CRE es va consolidar com a institut de recerca propi de la UIB, refermant, així, la seva capacitat per desenvolupar una línia d’investigació en l’àmbit de l'economia regional, de l’economia del turisme i de l’economia del medi ambient.

Documents relacionats

Data de publicació: 23/11/2011