Campus Extens de la UIB organitza la II Jornada d'Experiències Docents en TIC per presentar pràctiques educatives innovadores mitjançant les noves tecnologies

La UIB imparteix 1.531 assignatures a través de Campus Extens i un total d'11.967 alumnes en són usuaris

L'acte es podrà seguir en directe per videoconferència des de les seus d'Eivissa i Formentera i de Menorca i per Internet a través de CanalUIB

Dia: dijous, 10 de novembre de 2011
Hora: de 9.30 a 14 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

El servei de Campus Extens de la Universitat de les Illes Balears organitza la II Jornada d'Experiències Docents amb TIC, que té com a objectiu servir de lloc de trobada de tot el professorat que participa a Campus Extens i ser un espai on compartir pràctiques educatives innovadores mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

A la inauguració hi assistiran el director de Campus Extens, doctor Santos Urbina; el vicerector de Docència i Qualitat, doctor Juan José Montaño. La Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas, intervindrà a la clausura de la jornada.

La jornada es dividirà en dos blocs. Al primer, el professorat de diferents estudis explicarà diverses experiències docents basades en l’ús de les TIC. Al segon, l’equip tècnic de Campus Extens exposarà els darrers estudis que el servei ha dut a terme. Es pot veure una mostra de les experiències que hi seran exposades al blog de la jornada.

Les persones interessades podran seguir la Jornada i participar-hi per videoconferència des de la Seu d'Eivissa i Formentera (aula A02) i des de la Seu de Menorca (sala d'actes). A més, la jornada es podrà seguir també en directe per Internet a través de CanalUIB.

El servei de Campus Extens, que es va crear l’any 1997, té com a finalitat oferir suport al professorat i l’alumnat de la UIB pel que fa a l’ús del campus virtual i la modalitat de Campus Extens Illes, que inclou les titulacions que es poden cursar també a les seus universitàries de Menorca i Eivissa i Formentera. Les seves funcions abracen el suport tècnic, l’orientació i l’assessorament pedagògic, la formació del professorat, i el disseny i l’elaboració de materials educatius multimèdia, entre d’altres.

Actualment, a la UIB s’imparteixen 1.531 assignatures a través de Campus Extens, i un total d'11.967 alumnes en són usuaris.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/11/2011

Data de publicació: 09/11/2011