CaixaBank i Microsoft presenten a la UIB els premis WONNOW STEM per premiar l'excel·lència femenina en estudis universitaris tècnics

El termini per presentar candidatures està obert fins al 30 de juny, i es pot fer a través del web <www.wonnowawards.com> 

CaixaBank i Microsoft han presentat a la Universitat de les Illes Balears els premis WONNOW STEM, una iniciativa que aposta pel talent i pretén impulsar la diversitat i la presència de dones en l'àmbit de la tecnologia i les ciències des de l'inici de la seva carrera professional. A l'acte hi han intervingut el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la directora territorial de CaixaBank a les Illes Balears, senyora Maria Alsina; i el director d'Educació de Microsoft, senyor Óscar Sanz.

Les alumnes matriculades el darrer curs dels estudis de les àrees de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques de les 84 universitats espanyoles podran presentar la seva candidatura per optar als premis.

Per una banda, es lliurarà un guardó en metàl·lic a l'alumna amb millor expedient acadèmic, que rebrà una dotació econòmica de 10.000 euros. Per altra banda, es premiaran deu estudiants que tindran accés a una beca remunerada per treballar a CaixaBank. Els faran un contracte de sis mesos en format de pràctiques amb possibilitat d'incorporació a l'empresa en acabar aquest termini. A més, també es beneficiaran d'un programa de mentoria impartit per Microsoft, que oferirà assessorament sobre aspectes relacionats amb el desenvolupament de la carrera professional a la indústria tecnològica.

Totes les interessades a participar en aquesta iniciativa poden presentar la seva candidatura al web <www.wonawards.com> fins al 30 de juny. Per triar les premiades, a més de l’expedient acadèmic, es valorarà la seva experiència personal. Les interessades han d’emplenar un formulari, que inclou algunes preguntes per examinar els seus mèrits i conèixer el seu perfil. A més, han d'adjuntar el seu currículum i la nota mitjana més recent. Les guardonades es donaran a conèixer al setembre.

Amb aquest programa, CaixaBank i Microsoft impulsen la diversitat en un sector clau guardonant l'excel·lència de les estudiants dels estudis STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). És un projecte transversal que pretén valorar l'esforç i el compromís de les dones que opten per aquests estudis. 

Data de publicació: 12/06/2018