Cafè debat de la UOM obert al públic

La Universitat Oberta per a Majors organitza el diàleg «Justícia amb perspectiva de gènere», conduït per l’expresidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas. Posteriorment, hi haurà un debat entre els alumnes, el públic i la ponent

Data: dilluns, 9 de març de 2020
Hora: 15.30 hores
Lloc: sala SB02 de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari 

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, dia 8 de març, la Universitat Oberta per a Majors (UOM) organitza un cafè debat, titulat «Justícia amb perspectiva de gènere». Serà a càrrec de l’advocada, activista i expresidenta del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears, la senyora Francesca Mas. L’acte està obert al públic en general.

El Cafè Debat de la UOM és una activitat alternativa a la programació docent i té l’objectiu de crear un espai de diàleg entre els alumnes i un ponent sobre un tema d’actualitat.

L’exposició dura trenta minuts i prèviament l’especialista facilita documentació (articles, premsa, llibres, webs, etc.) als alumnes per a què abans de fer el debat puguin disposar d’uns coneixements mínims sobre el tema. La durada de l’activitat és d’una hora i mitja, aproximadament, i sempre es fa prenent un cafè amb llet o un te amb pastes.

 

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/03/2020

Data de publicació: 05/03/2020