Benvinguda i lliurament de premis a la Facultat de Turisme de la UIB

La Facultat de Turisme inaugura el curs acadèmic 2019-20 amb el lliurament de premis i una conferència inaugural a càrrec de la senyora Inmaculada Benito 

Dia: dilluns, 9 de setembre de 2019
Hora: 13 hores
Lloc: auditori de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma 

La Facultat de Turisme de la Universitat de les Illes Balears ha celebrat l’acte de benvinguda dels estudiants nous del grau de Turisme i de la doble titulació del grau d’Administració d'Empreses i grau de Turisme del curs acadèmic 2019-20. Enguany, la conferència inaugural del curs ha estat pronunciada per la senyora Inmaculada Benito, exalumma de la Facultat de Turisme i actualment directora delegada de l’oficina corporativa, cap de Comunicació i Relacions Públiques de la companyia Iberostar Hotels and Resorts.

Durant l’acte s’ha lliurat el premi Logitravel als millors estudiants del curs acadèmic 2018-19; els ajuts de Viva Hotels and Resorts per al foment a la mobilitat internacional i de la Facultat de Turisme als alumnes que formen part del programa d’intercanvi, i, finalment, la beca Caixa d’Enginyers per a estades ERASMUS. Els alumnes guardonats són els següents:

Premis LOGITRAVEL

  • Berbel Munar, Martina
  • Campins Casteleyn, Ayla Antonia
  • Lladó Colombàs, Neus

Ajuts VIVA HOTELS AND RESORTS

  • Yuanquin Cheng Hu, Sonia

Ajuts FACULTAT DE TURISME

  • Urpí Pons, Joan
  • Pastor Rodríguez, Víctor Manuel

Beca CAIXA D'ENGINYERS

Després de l’acte, els alumnes han visitat les instal·lacions de la Facultat de Turisme: aules, biblioteca, etc. 

Data de l'esdeveniment: 09/09/2019

Data de publicació: 06/09/2019