Benvinguda als 231 alumnes d'intercanvi que s'incorporen a la UIB per cursar el segon semestre

231 estudiants d’intercanvi estrangers i també d’altres universitats espanyoles s’han incorporat avui a la UIB, al començament del segon semestre. El Servei de Relacions Internacionals de la UIB els ha rebut en un acte a l’edifici Guillem Cifre de Colonya. Hi han intervingut els vicerectors Marc Nadal, de Planificació Estratègica, Internacionalització i Cooperació, i Magdalena Brotons, de Projecció Cultural, a més dels tècnics del Servei de Relacions Internacionals de la UIB i representants de l’ESN, l’Erasmus Student Network. 

La majoria dels estudiants provenen d’universitats italianes (57), alemanyes (38), franceses i holandeses i són d’estudis de la branca de Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats o Ciències de la Salut.

A l’acte de benvinguda, l’Associació d’Estudiants de Mobilitat de la UIB ha presentat una setmana d’activitats de benvinguda i orientació.

Tots aquests alumnes arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com ara ERASMUS+ Estudis KA131, ERASMUS+ Països Associats KA 107, SICUE i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.  

Alumnes de la UIB que van a altres universitats del món

Per altra banda, 65 estudiants de la UIB han partit cap a altres universitats per fer el segon quadrimestre amb un conveni d’intercanvi. La majoria han anat a universitats italianes o alemanyes, i, sobretot, són de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.  

Documents relacionats

Data de publicació: 07/02/2023