Arriben les I Jornades d'Experiències Docents a la UIB

Durant dos dies el professorat universitari debatrà sobre noves eines i metodologies digitals d’ensenyament 

Inauguració
Dia: dijous, 31 de gener de 2019
Hora: 9.30 hores
Lloc: edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc la inauguració de les I Jornades d’Experiències Docents, destinades a fomentar un millor procés d’aprenentatge dels estudiants. Hi assistiran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior, Juan José Montaño, i el vicerector de Campus Digital i Transmèdia, Antonio Fernández Coca.

Les jornades, que han estat organitzades des del Vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia, tindran lloc els dies 31 de gener i 1 de febrer a la UIB. L’objectiu és parlar sobre maneres d’elaborar una estratègia docent adequada i formació contínua del professorat universitari. Alhora, s’obrirà un espai per conèixer en directe experiències que docents de la UIB ja apliquen a l’aula.

A més, s’abordarà l’ús d’eines digitals de suport a la docència i es coneixeran els primers resultats sobre el projecte UIB 40.0, que ha estat ideat per elaborar materials didàctics més propers a les noves generacions emprant un llenguatge audiovisual renovat.

Per a més informació sobre les I Jornades d’Experiències Docents i inscripcions, podeu consultar la pàgina web de l’esdeveniment.

Les jornades es duen a terme gràcies a la coordinació entre el Vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia i l’Oficina de Suport a la Docència, Campus Digital i el Servei de Recursos Audiovisuals de la UIB. A més, es retransmetran en directe a través del canal de Youtube de la Universitat. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 31/01/2019

Data de publicació: 28/01/2019