Arrenca la XXIII edició del Club d'Inversió Sa Nostra-UIB. Conferència del doctor Javier Capó: «La crisi en mans del doctor House»

.

Dia: divendres, 4 de novembre de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari,
i per videoconferència a les seus de la UIB a Menorca (aula A06) i a Eivissa i Formentera (A02)

Tindrà lloc la inauguració de la XXIII edició del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB, a càrrec de la senyora Immaculada Duran, directora de Tresoreria, Valors i Mercat de Capital de Sa Nostra; el doctor Javier Capó, director del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB; la doctora Margalida Payeras, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB; i el doctor David Pons, vicerector d’Economia i Seus Universitàries de la UIB. També hi assistirà el senyor Fernando Mestres, tècnic de Sa Nostra.

Acte seguit, el doctor Javier Capó, professor del Departament d’Economia Aplicada de la UIB i director del Club d’Inversió Sa Nostra-UIB, impartirà la conferència inaugural, que duu per títol «La crisi en mans del doctor House». El doctor Javier Capó repassarà en la ponència les principals causes de la crisi, a manera de diagnòstic, i parlarà d’algunes possibles solucions per sortir-ne. Així mateix, farà una ullada als darrers temes de l’actualitat econòmica, com la cimera de la Unió Europea, les últimes xifres d’atur publicades o la reestructuració de les caixes i els bancs, entre d’altres.

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB és un dels clubs de borsa més antics d'Espanya. El seu objetiu és realitzar accions formatives destinades a introduir els alumnes de la UIB en el funcionament pràctic de la borsa i dels mercats de derivats, la selecció d’actius i el maneig d’instruments de cobertura de risc (futurs i opcions).

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/11/2011

Data de publicació: 03/11/2011