Arqueologies del present. Intervenció dels artistes Arantxa Reus i Tomeu Sastre a la Universitat de les Illes Balears

Programa Cooltura. Intervencions a la UIB

Dia: dijous, 19 de febrer de 2009
Hora: 12 h
Lloc: aula de Graus de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5 Palma

En el marc de les activitats culturals que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB tindrà lloc una intervenció dels artistes Arantxa Reus i Tomeu Sastre al campus de la universitat dins el programa Cooltura, programa que coordina i organitza el Consell d'Estudiants de la UIB.

El programa Cooltura es basa en intervencions d'artistes contemporanis al Campus universitari, on s'aborda l'espai públic com a lloc de recepció de l'obra d'art. Qualsevol espai pot ser lloc d'art i això és una de les fites dels diferents llenguatges en què s'expressa l'art: fotografia, videoart, plàstica tradicional, etc.

La intervenció Arqueologies del present és un projecte fotogràfic que pretén revisar l'entorn i els llocs de major interès de la ciutat de Palma. Arantxa Reus (1984) i Tomeu Sastre (1984) són dos mallorquins llicenciats en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ella, centrada en el món del disseny, i ell en el de l'art, es troben en el món de la fotografia com a mitjà d'expressió. A través d' Arqueologies del Present es pretén catalogar diferents punts del territori que consideran d'interès sociocultural. Si bé ara passen desapercebuts, en un futur esdevindran importants jaciments d'interès arqueològic.

Documents relacionats

Data de publicació: 19/02/2009