El Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Sobrassada de Mallorca ha proposat el professor de la Universitat de les Illes Balears Andreu Palou Oliver com a pròxim president.
El doctor Andreu Palou és catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de les Illes Balears (UIB), dirigeix el grup de recerca Nutrigenòmica i Obesitat de la UIB i del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa sobre Obesitat i Nutrició (CIBEROBN), i també forma part de l’Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).
L’any 1993 la sobrassada de Mallorca va obtenir, del Govern de les Illes Balears, la denominació específica Sobrassada de Mallorca. L’any 1996 la Unió Europea (Reglament CE núm. 1107/96) li va concedir la denominació de qualitat indicació geogràfica protegida.
El Consell Regulador és un organisme que vetlla per un producte de qualitat, té encomanada la defensa de la denominació específica, l’aplicació del seu reglament, així com el foment i control de les sobrassades de Mallorca.
Data de publicació: 12/12/2019