Alfonso Alcántara i Euprepio Padula al 9è Fòrum de l'Ocupació de la UIB

En el marc del 9è Fòrum de l'Ocupació de la UIB tindran lloc aquestes dues ponències:

Conferència d’Alfonso Alcàntara, «No busques oportunidades, haz que te encuentren»

Dia: dimecres, 18 de febrer de 2015
Hora: 12.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos

El senyor Alfonso Alcántara farà una conferència titulada «No busques oportunidades, haz que te encuentren». Es podrà seguir en directe per CanalUIB.

Alfonso Alcántara, més conegut com Yoriento, és assessor i conferenciant en reinvenció professional, empresa i ocupació 2.0, recursos humans i reputació en línia. La seva missió és ajudar els professionals, directius i emprenedors a ser més productius i socials per connectar amb els seus clients i trobar noves oportunitats, també a la Xarxa i en entorns digitals.

És autor de #SuperProfesional, publicat per Alienta Editorial (Planeta), i editor de Yoriento.com, un blog sobre canvi en la vida professional i a l'empresa. Manté una intensa activitat en xarxes socials com Twitter, LinkedIn, Facebook i Google Plus, en les quals té al voltant de 200.000 contactes.

Conferència d’Euprepio Padula, cercatalents i entrenador (coach) d’experiència i èxit internacional

Dia: dimecres, 18 de febrer de 2015
Hora: 13.45 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos

El senyor Euprepio Padula, cercatalents i entrenador d’experiència i èxit internacional presenta Be a Job Magnet. Como ser un Imán para headhunters y empresarios. Los 7 secretos para tener ventaja competitiva en la búsqueda de oportunidades profesionales.

El 2005 va crear la seva empresa, Padula & Partners. Els darrers anys ha tingut molt de prestigi com a entrenador. S’ha especialitzat en perfils d’alt nivell de responsabilitat política, i ha col·laborat amb polítics i dirigents de l’Administració pública. Sempre interessat en l’aspecte humà de l’empresa, Euprepio se centra en l’emocionalitat com a fil conductor dels seus projectes d’entrenament executiu i grupal per a alts directius, polítics i comitès de direcció de multinacionals de renom.

Euprepio compagina l’activitat professional amb la seva carrera com a pintor i ha creat el concepte Art & Business, o la canalització de la creativitat i la sensibilitat artística de l’individu com a element impulsor de la millora i l’excel·lència professional.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 18/02/2015

Data de publicació: 11/02/2015