Al voltant de 700 alumnes coneixeran la Seu de la UIB d'Eivissa i Formentera en les jornades de portes obertes Vine a la Universitat

Dies: 24, 25 i 28 de gener de 2011
Hora: a partir de les 8.30 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera,
c/ de Bes, 9, Eivissa

La Universitat de les Illes Balears, a través del Servei d’Informació de la UIB i la Seu universitària d’Eivissa i Formentera, organitza les Jornades Vine a la Universitat, adreçades a estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, amb la intenció de convidar-los a visitar la Seu i a conèixer els estudis que s’hi ofereixen.

Aquestes jornades s’emmarquen en el pla de difusió de la informació prèvia a la matrícula, que es preveu amb la implantació de l’espai europeu d’educació superior. A través d’aquesta activitat es pretén que els futurs estudiants visitin i coneguin de primera mà les instal·lacions de la Seu universitària i participin a la sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la UIB.

Es duran a terme els dies 24, 25 i 28 de gener i s’hi espera la participació de 700 alumnes aproximadament, en tres torns cada dia: a les 8.30 hores, les 10.30 hores i les 12.30 hores.

Programa:

  • Benvinguda i lliurament de material.
  • Sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la Universitat i presentació dels estudis i serveis de la Seu universitària d'Eivissa i Formentera.
  • Presentació del sistema d'educació semipresencial mitjançant la videoconferència i l'eina de teleeducació Moodle.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 24/01/2011

Data de publicació: 21/01/2011