Agraïment a les comissions de garantia de qualitat que han participat en processos d'acreditació de graus i postgraus

Dia: dimecres, 29 de març de 2017
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

El Rector de la UIB, Llorenç Huguet, en nom de la comunitat universitària, ha agraït la participació dels equips deganals, de l’equip directiu del Centre d’Estudis de Postgrau, dels directors dels màsters i dels membres de les comissions de garantia de qualitat (CGQ) dels graus i màsters oficials que, actualment, estan en diferents fases del procés d’acreditació.

A l’acte hi han intervingut la senyora Paula Ramis d’Ayreflor, directora de l’Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB); la senyora M. Jesús Mairata, directora del Servei d’Estadística i Qualitat Universitària (SEQUA); i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

Enguany s’ha reconegut públicament la tasca realitzada per acreditar tots els graus de la Facultat d’Educació, la Facultat de Filosofia i Lletres, la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, la Facultat de Psicologia, la Facultat d’Economia i Empresa, la Facultat de Turisme, l’Escola Universitària de Turisme del Consell d’Eivissa, l’Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno, i vuit màsters del Centre d’Estudis de Postgrau. En total, 28 titulacions (20 graus i 8 màsters).

Els resultats del procés d’acreditació obtinguts fins ara són tots favorables, i suposen un reconeixement a l’esforç diari dels responsables dels títols i dels membres dels diferents col·lectius universitaris que treballen per la qualitat i la millora contínua. 

Data de l'esdeveniment: 29/03/2017

Data de publicació: 30/03/2017