Adrián Jiménez Vega, membre del CTI, ha estat nomenat «Contribuïdor del mes de juny» de la comunitat mundial de software lliure Alfresco

Alfresco és la principal alternativa de codi obert per a la gestió de continguts per a les empreses

La comunitat mundial d'usuaris de software lliure Alfresco ha nomenat Adrián E. Jiménez Vega, membre del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB, «Contribuïdor del mes de juny».

Cada mes la comunitat mundial d'usuaris d'Alfresco distingeix un membre de la comunitat per la qualitat de les seves aportacions, pels seus esforços i el temps dedicat.

La companyia Alfresco va ser fundada l'any 2005. És la principal alternativa de codi obert per a la gestió de continguts per a les empreses. Aplega la innovació del codi obert amb l'estabilitat d'una plataforma de clase empresarial. El model de codi obert permet Alfresco utilitzar contribucions i tecnologies d'altres comunitats de codi obert per aconseguir un software de major qualitat reduïnt el cost i el temps de desenvolupament.

Des de la seva incorporació al fòrum espanyol Alfresco, fa cinc mesos, Adrián Jiménez ha fet més de 200 contribucions, que han aportant nombroses solucions pràctiques i suggeriments de molta utilitat per als membres de la comunitat. Les miniguies que ell ha disenyat són ampliament utilitzades i citades pels desenvolupadors de la comunitat Alfresco en llengua espanyola.

Adrián va participar també en la Challenge de Desenvolupadors de Web Script, amb una solució de Web Script per limitar l'espai dels usuaris incloent-hi una notificació d'e-mail.

Adrián Jiménez treballa des de fa 2 anys en una aplicació basada en programari d'Alfresco per a la gestió de documents entre grups.

Data de publicació: 10/07/2008