Acte d'obertura de l'any acadèmic 2022-23

La lliçó inaugural serà a càrrec de la doctora Margalida Pons, professora titular de Filologia Catalana, amb el títol «Poesia i ciència: la passió d'un encontre». 

Divendres, 9 de setembre de 2022, a les 12 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2022-23, presidit pel Rector, Jaume Carot; la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol; i la Secretària General de la UIB, Irene Nadal.

L'acte es pot seguir en directe a través de YouTube.

En pronunciarà la lliçó inaugural la doctora Margalida Pons, professora titular de Filologia Catalana, amb el títol «Poesia i ciència: la passió d'un encontre».

Protocol de l’acte

  • Obertura
  • Lectura d'un resum de la memòria de l’any acadèmic passat, a càrrec de la Secretària General de la Universitat
  • Lliçó inaugural, a càrrec de la doctora Margalida Pons, professora titular de Filologia Catalana
  • Parlament del Rector de la Universitat de les Illes Balears
  • Parlament de la presidenta del Govern de les Illes Balears
  • Cloenda de l'acte
  • Solemne entonació de l'himne universitari «Gaudeamus igitur»

Novetats del curs 2022-23

La Universitat de les Illes Balears arranca el curs 2022-23 amb algunes novetats quant a l’oferta d’estudis, ja que comença el doble grau d’Educació Infantil i Educació Primària al campus i a les seus de Menorca i Eivissa i Formentera; i comença també el grau de Belles Arts a l’escola adscrita ADEMA. A més, el nombre de places de nou ingrés al grau d’Infermeria s’ha incrementat en 35: 30 a la seu de Palma i 5 a la seu d’Eivissa-Formentera, una vegada que el curs passat va augmentar en quatre places a la seu de Menorca.

Quant als estudis de màster, enguany s’inicien dos nous màsters oficials: Edificació i Rehabilitació Arquitectònica i Investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Així mateix, està prevista la posada en marxa d’un doctorat en Nutrició Humana i Patologies Associades.

Durant el curs que ara comença, està previst que es verifiquin les titulacions de grau de Farmàcia, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i Ciències i Tecnologies de la Mar, i aprovades també per ANECA les modificacions necessàries per poder impartir el grau d’Enginyeria Informàtica a Menorca el curs vinent. 

Data de l'esdeveniment: 09/09/2022

Data de publicació: 08/09/2022