Acte d'inauguració del curs acadèmic 2012-13 de la UOM de la UIB

Dia: dilluns, 1 d'octubre de 2012
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de l'any acadèmic 2012-13 de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB. El doctor Perfecto Cuadrado, catedràtic de Filologies Gallega i Portuguesa del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB, impartirà la lliçó inaugural, que es titula «La revolución surrealista (con Portugal al fondo)».

Hi intervindran el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, senyor Miquel Deyà; la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas; la directora de la UOM, doctora Carme Orte; i el responsable de relacions externes d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez.

La UOM és un programa (títol propi) que apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

El mateix dia de l’acte d’inauguració del curs acadèmic de la UOM podreu visitar l’exposició de fotografies dels viatges dels alumnes de la UOM que s’emmarquen dins el programa Grundtvig "NATURE", a Polònia i a Turquia, així com de l’activitat de senderisme que organitzà l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de la UOM.

Protocol de l’acte:

  1. La rectora obre l’acte
  2. Parlament de la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors
  3. Lliçó inaugural, a càrrec del doctor Perfecto Cuadrado, catedràtic
  4. Parlament del senyor Antonio Sánchez, representant d’El Corte Inglés
  5. Parlament del doctor Miquel Deyà, director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears
  6. La rectora clou l’acte

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/10/2012

Data de publicació: 28/09/2012