Acte d'inauguració del curs acadèmic 2011-12 de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB

La doctora Carme Rosselló impartirà la lliçó inaugural, que duu per títol «Oli de Mallorca: interacció positiva entre l’home i el medi»

Dia: dilluns, 3 d'octubre de 2011
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de l'any acadèmic 2011-12 de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB. La doctora Carme Rosselló, catedràtica d'Enginyeria Química del Departament de Química de la UIB, impartirà la lliçó inaugural, que versarà sobre «Oli de Mallorca: interacció positiva entre l’home i el medi».

Hi intervindran el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, senyor Miquel Deyà; la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas; i la directora de la UOM, doctora Carme Orte.

Hi assistiran el director de l'Obra Social de Sa Nostra, senyor Andreu Ramis; i el responsable de relacions externes d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez.

També hi assistirà un grup de 16 alumnes de Sant Josep de sa Talaia que varen participar al programa La UOM als Pobles d'Eivissa el curs passat, acompanyats de la regidora d'Educació i Cultura de l'Ajuntament, la senyora Maria Ribas, i de la tècnica de suport al programa, la senyora Neus Ribas.

La UOM és un programa (títol propi) que apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

Protocol de l’acte:

  1. La Rectora obre l’acte
  2. Parlament de la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors
  3. Lliçó inaugural, a càrrec de la doctora Carme Rosselló, catedràtica d’Enginyeria Química de la UIB
  4. Parlament del senyor Antonio Sánchez, representant d’El Corte Inglés
  5. Parlament del senyor Antoni Ramis, director de l’Obra Social de Sa Nostra
  6. Parlament del doctor Miquel Deyà, director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears
  7. La Rectora clou l’acte.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/10/2011

Data de publicació: 30/09/2011