Acte d'inauguració de l'exposició «Anne Frank, una història vigent»

L’exposició sobre la vida d’Anne Frank serà al campus universitari tot el mes de març i té l’objectiu que els visitants, sobretot els joves, reflexionin sobre els valors i conceptes dels drets humans, la importància de la tolerància i el respecte pels altres 

Acte inauguració
Dia: dimarts, 3 de març de 2020
Hora: 11.45 h
Lloc: vestíbul de l’edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició Anne Frank, una història vigent, organitzada per la Universitat de les Illes Balears a través del Servei d’Activitats Culturals i el Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. La presentació serà a càrrec de Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, i Juan Parra Marti, membre de la Fundació Anne Frank Stichting.

Del 3 al 30 de març es podrà visitar l’exposició al vestíbul de l’edifici Ramon Llull. A través d’aquesta exposició, la comunitat universitària podrà conèixer la vida d’Anne Frank i, paral·lelament, el context històric de l’Holocaust a través de fotografies inèdites de l'àlbum familiar dels Frank.

L’exposició Anne Frank, una història vigent ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Anne Frank Stichting i del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

Activitats programades

A les 10 hores, abans de la inauguració, Michel Llompart Ballester pronunciarà la conferència «L'infern de Joan de Can Puig, un algaidí al camp de concentració de Buchenwald». Finalment, a les 12.15 hores, es projectarà el documental La corta vida de Ana Frank, que serà presentat per Juan Parra Marti.

Dia 11 de març de 2020, a les 18 hores, tindrà lloc la projecció del documental Anne Frank’s Holocaust i hi haurà un col·loqui posterior a cura de Xavier Jiménez i Pere Salas, professors del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina web del Servei d’Activitats Culturals.

Data de l'esdeveniment: 03/03/2020

Data de publicació: 26/02/2020