Acte d'inauguració de l'any acadèmic 2012-13 a la Seu d'Eivissa i Formentera. Lliurament de diplomes del curs acadèmic 2011-12

CanalUIB

Dia: dilluns, 8 d’octubre de 2012
Hora: 17 hores
Lloc: edifici de la Comandància, Eivissa 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’any acadèmic 2012-13 a la nova Seu universitària d’Eivissa i Formentera i el lliurament de diplomes als alumnes que han acabat els estudis universitaris, de grau i de postgrau, el curs 2011-12.

El doctor Antoni Riera, catedràtic d’Economia Aplicada, impartirà la lliçó inaugural, que duu per títol «La naturalesa del valor o el valor de la naturalesa».

Hi assistiran el president del Consell d'Eivissa, senyor Vicent Serra; la directora de la Delegació Territorial d’Educació, senyora Belén Torres; la consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera, senyora Sònia Cardona; la regidora d’Educació, Formació i Treball de l’Ajuntament d'Eivissa, senyora Pilar Marí; la secretària del Consell Social, senyora Carme Feliu; el vicerector d'Economia i Seus Universitàries, doctor David Pons; la vicerectora d'Infraestructures i Medi Ambient, doctora Raquel Herranz; el vicerector de Docència i Qualitat i director de l’Escola de Turisme d’Eivissa, doctor Juan José Montaño; la gerent de la UIB, senyora Begoña Morey, la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas; i altres autoritats acadèmiques.

L'ordre de l'acte serà el següent:

 1. Obertura de l'acte.
 2. Lectura d'un resum de la Memòria de l'any acadèmic 2011-12 a càrrec el doctor David Pons, vicerector d’Economia i Seus Universitàries.
 3. Parlament d’Alexandre Garcia, alumne de la Diplomatura de Ciències Empresarials,  en representació dels seus companys que s’han graduat enguany.
 4. Lliurament dels diplomes als nous graduats.
 5. Lliurament dels títols oficials de màster (Formació del Professorat).
 6. Lliçó inaugural a càrrec del doctor Antoni Riera, catedràtic d’Economia Aplicada.
 7. Parlament de la senyora Pilar Marí, regidora d’Educació, Formació i Treball de l’Ajuntament d’Eivissa.
 8. Parlament de la senyora Belén Torres, directora de la Territorial d’Educació del Govern de les Illes Balears a Eivissa i Formentera.
 9. Parlament de la senyora Sònia Cardona, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera.
 10. Parlament del senyor Vicent Serra, president del Consell d'Eivissa. 
 11. Parlament de la rectora de la Universitat, doctora Montserrat Casas.
 12. Cloenda de l'acte.

Documents relacionats

 • IB3

Data de l'esdeveniment: 08/10/2012

Data de publicació: 05/10/2012