Acte d'inauguració de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) 2015

Conferència inaugural a càrrec del doctor Antoni Ginard: «Ramon Llull, viatger universal» 

Dia: dijous, 1 d’octubre de 2015
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de la Universitat Oberta per a Majors del curs acadèmic 2015-16, amb la presència del doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior del Govern de les Illes Balears; el senyor Hilari Llabrés, director del Centre d'Institucions de CaixaBank a les Balears; el senyor Antoni Sánchez, responsable del Departament de Relacions Exteriors d’El Corte Inglés; el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears; i la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB.

El doctor Antoni Ginard, professor d’Anàlisi Geogràfica Regional de la UIB, pronunciarà la lliçó inaugural, que versarà sobre «Ramon Llull, viatger universal».

Al final de l’acte la Coral d’Alumnes i Exalumnes de la UOM interpretarà «Gaudeamus igitur».

La UOM realitza diversos programes d’educació per a persones grans. Entre aquests, al campus s’imparteixen el Diploma Sènior i dos diplomes d’especialització que són títols propis de la UIB.

La UOM apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la seva participació en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.   

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/10/2015

Data de publicació: 30/09/2015