Acte del X aniversari de l’Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears

Dia: dilluns 16 de maig
Hora: 12 h
Lloc: Aula Magna de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (Escola d’Hoteleria)
 

 

L’Escola de Doctorat de la UIB celebra el seu 10è aniversari amb un acte amb el qual es vol fer un reconeixement a tots els doctors i doctores que s’han format durant aquests deu anys, així com als professors i al PAS que donen suport al doctorat i a la investigació a la nostra universitat. En aquest temps, s’han llegit 887 tesis d’altres tants doctors que s’han format a la UIB.

A l’acte, hi assistiran el doctor Maurici Mus, vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent; el senyor Bartomeu Llinàs, president del Consell Social; la doctora Ana María Rodríguez, directora de l’Escola de Doctorat. Per part del Govern de les Illes Balears, hi participen els senyors Miquel Àngel Sureda, secretari autonòmic d’Universitat, Recerca i Política Lingüística; i Josep Lluís Pons, director general d’Universitat i Recerca.

Durant l’acte, la doctora Antònia Paniza, catedràtica de Dret Civil de la Universitat de les Illes Balears, pronunciarà la conferència «La tesi doctoral: l’inici d’un món de possibilitats». L’acte conclourà amb l’actuació de l’Orquestra Universitat de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 16/05/2022

Data de publicació: 13/05/2022