Acte de reconeixement als catorze investigadors de la UIB becats pel Govern de les Illes Balears en la convocatòria 2006-2010

Catorze investigadors de la Universitat de les Illes Balears han format part de la setena promoció de la convocatòria de beques de formació del personal investigador 2006-2010 de la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia del Govern de les Illes Balears.

Els investigadors han vist reconeguda la seva tasca en un acte institucional al ParcBIT, durant el qual els han estat lliurats diplomes de reconeixement de mans del president del Govern de les Illes Balears, senyor Francesc Antich, la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas, la consellera d'Innovació, Interior i Justícia, senyora Pilar Costa, el director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació, senyor Pere Antoni Oliver, i el subdirector de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (CSIC-UIB), senyor Josep Antoni Alcover. També s'ha lliurat un diploma als 54 becaris que en l'actualitat gaudeixen d'aquestes beques.

Els investigadors de la UIB han tingut una beca de quatre anys que forma part del Pla de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears, un programa dissenyat per reforçar la capacitat investigadora dels agents de recerca i desenvolupament de les Illes Balears i augmentar el nombre d’investigadors. Les àrees on han desenvolupat la recerca els investigadors de la UIB estan emmarcades en camps tan diversos com la salut, la física, la química, la biologia, l’ecologia o l'antropologia.

Documents relacionats

Data de publicació: 17/11/2010