Acte de reconeixement als alumnes de les Illes Balears que han obtingut els millors resultats acadèmics preuniversitaris del curs 2009-2010

Dia: dimarts, 20 de juliol de 2010
Hora: 18.30 hores
Lloc: Consolat de Mar,
passeig de Sagrera, s/n, Palma.

El senyor Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears; el senyor Bartomeu Llinàs, conseller d’Educació i Cultura; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB, presidiran l’acte de reconeixement a l’alumnat que ha obtingut els millors resultats acadèmics preuniversitaris durant el curs 2009-2010.

En concret es reconeixerà la feina de 18 alumnes de les Illes Balears que han destacat per la seva trajectòria acadèmica. Seran reconeguts els 14 alumnes que han obtingut les millors notes d’accés a la Universitat en la convocatòria de juny de 2010 i els dos alumnes que han rebut el Premi Nacional Extraordinari de Batxillerat a la convocatòria estatal. A més, i per primera vegada, també es reconeixeran les persones que han obtingut la millor nota en les proves d’accés per als més grans de 25 anys i les proves per als més grans de 45 anys. Les proves d’accés per als més grans de 45 anys és la primera vegada que es convoquen, atès que és una via nova d’accés a la Universitat.

Aquesta és la segona vegada que el Govern fa un reconeixement d’aquestes característiques, amb l’objectiu de premiar de manera pública l’excel·lència en les qualificacions acadèmiques preuniversitàries.

A l’acte hi assistiran també la doctora Francesca Garcias, directora general d’Universitat i Modernització Educativa, i la senyora Maria Gener, directora general d’Administració, Ordenació i Inspecció Educatives, entre d’altres autoritats.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/07/2010

Data de publicació: 20/07/2010