Acte de presentació d'Inisle Interactive Technologies, empresa derivada de la UIB

A la presentació es donarà a conèixer el seu primer producte: l’Aparador Intel·ligent, un sistema de promoció basat en la interacció natural 

Dia: dimecres, 21 de novembre de 2012
Hora: 19 hores
Lloc: botiga Xino’s de Pedro Mesquida,
avinguda de Jaume III, 20, de Palma 

Tindrà lloc l’acte de presentació de l’empresa derivada (spin-off) de base tecnològica de la Universitat de les Illes Balears Inisle Interactive Technologies. La presentació serà a càrrec del doctor Xavier Varona, subdirector del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB i director de R+D+I d’Inisle Interactive Technologies. També hi assistiran els doctors Carlos Juiz, vicerector de Tecnologies de la Informació, i Víctor Cerdà, vicerector de Política Científica de la Universitat de les Illes Balears.

Inisle Interactive Technologies té l’origen en la recerca desenvolupada al si de la Unitat de Gràfics, Visió i Intel·ligència Artifical del Departament Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB i té per objectiu investigar, desenvolupar i innovar en l’àmbit de les tecnologies interactives. Així mateix, aquesta spin-off ofereix serveis de consultoria i desenvolupament de solucions basades en la interacció amb les tecnologies de la informació i les comunicacions.

A l’acte de presentació també es donarà a conèixer el primer producte de l’empresa: l’Aparador Intel·ligent. Es tracta d’un innovador sistema de promoció a través de pantalles col·locades als aparadors dels comerços que es basa en la interacció natural. La interacció natural és la manera com utilizam els dispositius informàtics sense necessitat d’establir-hi contacte físic, sense haver de tocar-los, sinó únicament amb gests corporals, naturals. Això permet usar la tecnologia de forma directa, sense formació prèvia i que permet arribar a un major nombre de persones.

El Consell de Govern i el Consell Social de la UIB han aprovat la creació d’Inisle Interactive Technologies com a empresa derivada de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

  •  IB3
  • TVE

            Informatiu Balear ->> notícia minut <00.18.01>

Data de l'esdeveniment: 21/11/2012

Data de publicació: 20/11/2012