Acte de presa de possessió de degans, d'un director de departament, de catedràtics i professors titulars d'universitat

Aquest dimarts, 16 de gener, ha tingut lloc l’acte de presa de possessió de diferents càrrecs de la Universitat de les Illes Balears. D’una banda, el doctor Miquel Àngel Roca Bennàsar ha pres possessió del càrrec de degà de la Facultat de Medicina, mentre que la doctora Rosa M. Alberdi Castell ha pres possessió del càrrec de degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, i el doctor Tomás del Barrio Castro, del càrrec de director del Departament d’Economia Aplicada.

D’altra banda, han pres possessió com a catedràtics d’universitat la doctora Maria Juan Garau, de Filologia Anglesa; la doctora Ana María Proenza Arenas, de Bioquímica i Biologia Molecular; el doctor Llorenç Serra Crespí, de Física Atòmica, Molecular i Nuclear; el doctor Bartomeu Vilanova Canet, de Química Física; la doctora Margalida I. Gili Planas, de Psicologia Social; i el doctor Miquel Àngel Roca Bennàsar, de Psiquiatria.

A més, han pres possessió com a professors titulars d’universitat, la doctora Miquela Forteza Oliver, el doctor Miquel Adrover Estelrich, de Química Física; el doctor Mauro García Toro, de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic; el doctor Sergey Kustov Dolgov, de Física Aplicada; el doctor Luis Miguel Laglera Baquer, de Química Analítica; la doctora Marta Monjo Cabrer, de Toxicologia; i el doctor Joaquín Ortega Castro, de Química Física.

A l’acte hi han assistit el Rector de la UIB, Llorenç Huguet; la vicerectora de Professorat, Maria Antònia Fornés; la Secretària General, Antònia Paniza; i altres membres del Consell de Direcció de la Universitat de les Illes Balears. 

Data de publicació: 16/01/2018