Acte de lliurament dels premis de les Olimpíades Escolars a la UIB 2018 a Mallorca

A Eivissa l'acte de lliurament es durà a terme el dia 13 de juny, mentre que a Menorca es farà el dia 15 de juny

La UIB agraeix a les entitats i empreses patrocinadores el seu suport per fer possibles les proves

Dia: dilluns, 28 de maig de 2018
Hora: 18:00 hores
Lloc: saló d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tota la informació de l’acte de lliurament dels premis als alumnes guanyadors de les Olimpíades Escolars a la UIB a Mallorca.

Van lliurar els premis el doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i Ensenyament Superior ; el senyor Antoni Morante, director general de Planificació, Ordenació i Centres del Govern de les Illes Balears; la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears.

Es van lliurar els guardons als guanyadors de les proves següents (en cada enllaç trobareu els noms dels alumnes guardonats de cada illa):

Les Olimpíades Escolars estan incloses en les activitats Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB).

A Menorca l’acte de lliurament es durà a terme el dia 15 de juny de 2018 a les 17 hores a la Seu universitària de Menorca, carrer Santa Rita, 11, Alaior, mentre que a Eivissa es farà el dia 13 de juny de 2018 a les 17 hores a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera, antic edifici de Comandància, carrer del Calvari, 1, Eivissa. 

Data de l'esdeveniment: 28/05/2018

Data de publicació: 25/05/2018