Acte de lliurament dels Premis Explorer UIB 2022

S’hi han presentat 14 projectes d’emprenedoria. El guanyador participarà en una experiència intensiva d'immersió i formació a l'European Innovation Academy, a Oporto, per la Cohort de Fellows Explorer 

Dia: dimarts 10 de maig de 2022
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

El lliurament del premi serà a càrrec del senyor Ricardo Moreno, president de SECOT Balears; el senyor Antonio Sierra, director executiu de Treball Solidari; el senyor Alfredo Mazcuñán, director d’Institucions de Balears del Banc Santander; la doctora Lorenza Carrasco, vicerectora d’Innovació i Transformació Digital; i el doctor Jaume Carot, Rector de la Universitat de les Illes Balears. Hi assistiran també els senyors Luis Vegas, director gerent de la Fundació Universitat Empresa i Antoni Morro, responsable de l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació; i la senyora Margalida Gual, coordinadora del programa ExplorerUIB.

El nom del guanyador es donarà a conèixer a l’acte. Han finalitzat el programa Explorer UIB Palma 2022, de suport a l’emprenedoria, un total de catorze projectes representats per dinou persones (nou dones i deu homes), i corresponen a diversos sectors professionals, des de projectes educatius, del sector de l’alimentació o el tecnològic, fins al sector cultural i artístic.

 1. Eter
 2. Experiences to You
 3. Science Illustrate
 4. Net Natura
 5. Aresta
 6. Emociona’t. Pedagogia de cor
 7. Notifyme
 8. Foodjoy
 9. Porta’m dins
 10. Your Body 3D
 11. Efic
 12. Sustainable Rural Hotel
 13. Abacomondo
 14. Omya Terapias. Consultes presencials i en línia d’activitats per millorar el benestar: meditació, ioga, etc. 

Data de l'esdeveniment: 10/05/2022

Data de publicació: 09/05/2022