Acte de lliurament del premi del V Concurs d'Imatge "Estudia a la Universitat 2008" a Maria Vila Acker, alumna de l'Institut Ramon Llull de Palma

Dia: dimecres, 15 d'octubre de 2008
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari,
cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

La UIB lliurarà el premi del V Concurs d'Imatge Estudia a la Universitat a la senyora Maria Vila Acker, estudiant de quart d'ESO de l'IES Ramon Llull de Palma, que rebrà un ordinador portàtil per a ella i un altre per al centre. El segon premi del concurs l'ha guanyat el senyor Mario Serra Sabater, alumne de primer curs de formació professional de Preimpressió en Arts Gràfiques de l'IES Josep Maria Llompart de Palma, que rebrà un val de 600 euros per a la compra de llibres, música o material informàtic.

El lliurament del premi serà a càrrec de la doctora Francesca Garcias, directora general d'Universitat, i el doctor Cels Garcia, vicerector d'Estudiants i Campus de la UIB.

El V Concurs d'Imatge Estudia a la Universitat és una acció del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (POTU) que desenvolupa la Comissió Mixta de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears. Es convoca cada any entre estudiants de les Illes Balears per a l'elaboració de la imatge que identificarà les activitats del programa Estudia a la Universitat que es desenvoluparà durant el curs 2009-2010 a la UIB.

L'objectiu del concurs és aconseguir que l'alumnat de secundària (ESO, batxillerat i formació professional) s'impliqui en la difusió i promoció de les activitats que la pròpia Universitat els dedica.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/10/2008