Acte de graduació i de lliurament dels diplomes als alumnes de la Universitat Oberta per a Majors que han cursat els diplomes sènior, sènior superior i d'especialització

Dia: dijous, 15 de juliol de 2010
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc l'acte de graduació i de lliurament de diplomes als alumnes de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, de la Universitat de les Illes Balears. Enguany 42 estudiants recolliran els certificats i els diplomes sènior que acrediten haver aprovat els tres primers cursos de la UOM a Palma, i 51 estudiants recolliran els certificats i els diplomes sènior superior que acrediten haver aprovat els dos darrers cursos.

Així mateix, es lliuraran els diplomes als 6 estudiants que han cursat el Diploma d’Especialització de Literatura Contemporània i als 23 alumnes que han cursat el Diploma d’Especialització de l’Evolució de la Vida a l’Univers. A més, 78 persones han obtingut el certificat d'assistència. Com a cloenda de l’acte de lliurament dels diplomes, el Cor de la Universitat Oberta per a Majors interpretarà el Gaudeamus igitur.

Enguany, 575 estudiants més grans de cinquanta-cinc anys han participat en algun dels programes de la UOM al campus.

La UOM és un programa (títol propi) que apropa la Universitat a la gent gran de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

Assistiran a l’acte de lliurament dels diplomes la senyora Fina Santiago, consellera d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears; la doctora Francesca Garcias, directora general d’Universitat i Modernització Educativa; el senyor Andreu Ramis, director de l’Obra Social de Sa Nostra; el senyor Antonio Sánchez, director de Relacions Exteriors d’El Corte Inglés; la doctora Carme Orte, directora de la UOM; el doctor Martí March, vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

La Universitat Oberta per a Majors l’organitza la UIB amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, Sa Nostra i El Corte Inglés.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/07/2010