Acte de cloenda i lliurament dels certificats als alumnes que han fet el curs ERAMUS Intensiu de Llengua Catalana a la UIB

Dia: divendres, 14 de setembre de 2012
Hora: 18.30 hores 
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull, 
campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l’acte de lliurament dels certificats als alumnes estrangers que han realitzat el curs ERASMUS Intensiu de Llengua Catalana (EILC), que organitza el Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per facilitar a aquests alumnes visitants l’aprenentatge del català. Lliuraran els certificats la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària de la UIB, i el senyor Jordi Amengual, professor del curs.

Una vintena d’estudiants universitaris d’Alemanya, Àustria, Itàlia, la República Txeca, Polònia, Bulgària, Grècia i França han participat en el curs ERASMUS Intensiu de Llengua Catalana (EILC). El curs s’ha desenvolupat al llarg de 60 hores en què els alumnes han realitzat classes teoricopràctiques, sessions de conversa i activitats socioculturals, amb l’objectiu de seguir les classes a la UIB en llengua catalana.

Els alumnes han fet una prova d’avaluació per la qual han obtingut un certificat, tant si han aprovat la prova com si no l’han aprovada. En cas d’haver aprovat, obtindran un certificat d’aprofitament i, en cas que no hagin superat la prova, un certificat d’assistència.

Els cursos EILC els coordina la Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la UIB, i els finança la Unió Europea a través de l'Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus (OAPEE). 

Documents relacionats

Data de publicació: 14/09/2012